אפשרויות להתנדבות
לפניכם מגוון האפשרויות להתנדבות בעמותת "קו לחיים":
חונכות אישית
מדובר במספר שעות בשבוע לפי יכולתך, אשר יוקדשו לחניך קבוע במטרה להעביר את הזמן ביחד, בכיף כאשר הדגש הוא על בניית קשר אישי עם הילד, עזרה לימודית וליווי בפעילויות השוטפות של העמותה במהלך השנה.
התועלת העיקרית היוצאת מהתחייבות לחונכות היא קשר אוהב, מסור וארוך טווח עם הילד, להוות עבורו "אח בוגר" ולקיים מעקב אחר תפקודו היום יומי, מצבו בבית וכו'
הדבר מחייב להתמיד בחונכות לפרק זמן משמעותי .
אירועים חד פעמיים
במהלך השנה מקיימת העמותה אירועים רבים ארציים וסניפיים כגון: ימי כיף בחגים, שבתות ארוח, ימי הולדת, מסיבות, מחנות נופש בארץ ובחו"ל ועוד.
לצרך הקמת אירועים אלו דרושים לנו מתנדבים במספר תחומים רב בהדרכה, עזרה טכנית לוגיסטית, עזרה משרדית, צוות רפואי, אבטחה ועוד.
שמירה בבתי חולים
עזרה בשמירה על הילדים המאושפזים בבתי החולים על מנת לאפשר להורים להתאורר ולאגור כוחות, להתפנות לעיסוקים אחרים ובעיקר להנעים את זמנו של הילד ולהעניק לו יחס חם ואוהב.
ליווי לטיולים
עזרה בליווי ילדים נכים הלומדים במסגרות החינוך הרגילות על מנת שיוכלו לצאת לטיולים מטעם בית הספר.
וכן, ליווי לטיולים עם בתי הספר השיקומיים אשר העמותה פועלת בהם.
עזרה במשרד
עבודה משרדית ואירגונית במשרדי העמותה ברחבי הארץ כגון: אירגון והפקת אירועים, שבתות וכו', הזמנת חניכים ומתנדבים לאירועים ועוד.
נשמח לקבל את עזרתך... תודה מראש!